•  

    DOVIT Kereskedelmi Gyártó és Szolgáltató Kft.

Termékeink >>> Horgásztermékek >>> Tok Horgászat

TOK PELLET

Az általunk kínált pellet csomag különlegessége, hogy a tömény halliszt, valamint halolaj tartalom mellett, bőségesen átitattuk lazacolajjal, mely fanyar egyediségével, szinte kikerülhetetlenné teszi azt a tokhalak számára. A lazacolaj hideg vízben sem dermed le, így a téli időszakban is kifejti csalogató hatását
Gyűjtőcsomagolás: 10 db/gyűjtő
4-6mm 900g
LAZAC
2mm 900g
LAZAC

TOK-UP WAFTERS

Elsősorban a mérete és az ízei, ami miatt kikerülhetetlen a célhalaink számára, hiszen a dobozt kibontva egyből megcsapja az orrunkat a lazacolaj és egyéb, a tokhalak számára rendkívül csábító aroma. Ezek az aromák hideg vízben sem dermednek le, amikor a tokhalak a legintenzívebben táplálkoznak.
Gyűjtőcsomagolás: 20 db/gyűjtő
10mm 18g
LAZAC - HALIBUT
LAZAC - TONHAL
LAZAC - TINTAHAL
16mm 45g
LAZAC - HALIBUT
LAZAC - TONHAL
LAZAC - TINTAHAL

TOK SYRUP

Ezek az aromák négy évszakosak, és minden horgász módszernél bevethetőek, ha tokhalak vannak a vízben. Sűrűségéből adódóan kenhetjük method kosárra, de csalizásra szánt pelletekre, magvakra is. Mindegyik ízesítés alapja a lazacolaj, melyet a tesztek során leginkább bevált aromákkal házasítottunk.
Gyűjtőcsomagolás: 15 db/gyűjtő
60ml
LAZAC - HALIBUT
LAZAC - TONHAL
LAZAC - TINTAHAL

TOK PELLET JUICE

Az általunk kínált Pellet Juice a lazacolaj és egyéb aromák, ízfokozók egyvelege, ami kiváló hatásfokkal csalogatja a tokhalakat. Hígságából adódóan nem kizárólag pelletekhez, hanem akár method mixekhez vagy kukorica bázisú etetőanyagokhoz is keverhető. Felhasználása, sokoldalúsága megannyi lehetőséget rejt magában.
Gyűjtőcsomagolás: 12 db/gyűjtő
150ml
LAZAC - HALIBUT
LAZAC - TONHAL
LAZAC - TINTAHAL

Minőségi termékek

Gyors szállítás

Dovit-News

Széles termékkínálat

Dovit-News

Rendeljen Boltként vagy Magánszemélyként