•  

    DOVIT Kereskedelmi Gyártó és Szolgáltató Kft.

Termékeink >>> Horgásztermékek >>> Magvak/MagMixek

Magvak

MagokKendermag
A horgászatban nagy hagyománnyal rendelkező csali, ami annak köszönheti gyors elterjedését, hogy optimális mértékben tartalmaz fehérjét, zsírt és rostokat, ezáltal halaink nagyon kedvelik. Az átlagosnál magasabb olajtartalma miatt nem szükséges nagy mennyiségben alkalmazni, sőt a halak telítettségérzésének elkerülése érdekében a javasolt bekeverési arány 5-15%. Felhasználás előtt célszerű néhány órán át áztatni, illetve a nagyobb hatékonyság érdekében 30-40 percet főzni.

Tigrismogyoró
Az elmúlt évek nagy slágere ez a mag. A közepes fehérjetartalom mellett nagy előnye a 40% körüli zsírtartalom, illetve az édes íze. Ez az édes íz az áztatás utáni cukros vízben történő kb. 1 órás főzéssel tovább fokozható. A kendermaghoz hasonlóan nem érdemes túlzásba vinni etetését, tehát ebben az esetben is 5-15%-os bekeverési arányt javaslunk.


MagMixek

Magmixek

MagMix extra
A MagMix alap keveréket juharmaggal és tigrismogyoróval bővítettük a kedvezőbb fogási eredmény elérése érdekében. A tigrismogyoró odavonzza a nagyobb testű halakat is. Az összetevőkhöz alkalmazkodva az áztatás utáni főzési idő 30-40 perc.

MagMix mini
Kisméretű magvakat tartalmazó keverék, melyet keszegező horgászat esetén is célszerű bevetni. Áztatás utáni főzési ideje 10-15 perc.

MagMix plus11
Továbbfejlesztettük az Extra MagMixünket és ebből lett a MagMix plus11. Ez a magkeverék egyaránt tartalmaz apró és nagyobb szemeket is, így összesen 11 féle magból készül. Ezek a következők: kukorica, búza, kendermag, juharmag, tigrismogyoró, vörösköles, fehérköles, madárborsó, hajdina, repcemag, lenmag. Az ajánlott főzési idő a sokféle mag miatt 20-40 perc.

Gyűjtőcsomagolás: 20 tasak/gyűjtő (minden mag és magféleség esetében)

Minőségi termékek

Gyors szállítás

Dovit-News

Rendelhető 2020 újdonságaink

Dovit-News

Rendeljen Boltként vagy Magánszemélyként