•  

    DOVIT Kereskedelmi Gyártó és Szolgáltató Kft.

Termékeink >>> Takarmánykiegészítők >>> Kondifix-Minerál

Dovit, takarmánykiegészítők, takarmányízesítők, horgásztermékek, autogéntechnika, forrasztás, hegesztés, lakatos munkákSzabad és zárt tartásban nevelkedő galambok és más szárnyasok ásványianyag-igényét kielégítő takarmánykiegészítő. Makro- és mikroelemeken kívül tartalmaz még apró kavicsokat (gritt) is, melyek nélkülözhetetlenek a jó emésztéshez.

A KONDIFIX-MINERÁL alkotóelemei: cink, csigaház-zúzalék, foszfor, jód, kagylódara, kalcium, kálium, klór, kvarcgritt, magnézium, mangán, nátrium, réz, vas.

A galambok és más szárnyasok ásványianyag-igénye különösen a költés, nevelés és vedlés időszakában jelentkezik fokozottabban, ilyenkor nem nélkülözhetik ezen anyagokat károsodásmentesen.

A KONDIFIX MINERÁL ásványianyag-keverék arányos összhangban tartalmazza mindazokat a főbb ásványi anyagokat, amelyeket szabad és zárt tartásban egyaránt igényelnek a galambok és más szárnyasok.

2010. januártól már kapható a Kondifix-Minerál 175 grammos mini kiszerelése. Finomabb szemcsenagysága miatt elsősorban díszmadarak részére ajánljuk.

Rendszeres adagolásával:

• optimális mész- és foszforellátás biztosítható
• megelőzhető a lágyhéjú tojások képződése
• javítható az állományok ellenálló képessége
• megelőzhetőek a csontosodási, növekedési és meddőségi problémák, valamint az ásványianyag-hiányból eredő mozgászavarok
Dovit, takarmánykiegészítők, takarmányízesítők, horgásztermékek, autogéntechnika, forrasztás, hegesztés, lakatos munkák• a galambok és más szárnyasok vitalitása nő, a tollazat fényesedik
• csökkenthető és megelőzhető az állomány belső csipkedése (kannibalizmus)

Az állományok antibiotikumos kezelése esetén ajánljuk minimálisra fogni az ásványianyagok adagolását, mivel a kalcium jelentősen csökkenti az antibiotikumos kezelés hatásfokát.

Javasolt adagolás: külön edénybe önállóan vagy max. 20%-os koncentrációban takarmányba keverve

Minőségét megőrzi: 2 évig

ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VÁRAKOZÁSI IDŐ NINCS

Kiszerelés: 2 kg/tasak

Gyűjtőcsomagolás: 10 tasak/gyűjtő

Minőségi termékek

Gyors szállítás

Dovit-News

Rendelhető 2022 újdonságaink

Dovit-News

Rendeljen Boltként vagy Magánszemélyként