•  

    DOVIT Kereskedelmi Gyártó és Szolgáltató Kft.

Termékeink >>> Horgásztermékek >>> Cold Water termékcsalád

Cold Water termékcsaládunkat kifejezetten a késő ősztől kora tavaszig tartó hónapokra fejlesztettük ki. Sok évtizednyi tapasztalatunk azt mutatja, hogy ezen termékek jobban működnek az év ezen időszakában, mint a hagyományos vagy univerzális termékek.

COLD WATER METHOD MIX

Cold Water Mix A fekete tasakos hidegvizi széria éveken át siker termék volt, de az idők szavára újra gondoltuk és a kor követelményéhez igazítottuk. A receptúrát teljesen új alapokra helyeztük, és egy kiváló minőségű hallisztes etetőkeveréket alkottunk, mely a téli időszakban sem hagyja önt cserben. A maximális hatásfok eléréséhez (tapadás-oldódás) 4 deciliter vízre van szükség! A tasakja simítózáras, így nem szükséges a teljes mennyiséget bekeverni, hanem eltehető a következő horgászatra is.

FEKETE FŰSZERES
Ez a kellemes füstölt-fűszeres, fekete színű keverék tökéletes egyveleget alkot a tiszta halliszttel és a felhasznált édesítőszerrel. Leginkább a pontyok és a nagytestű kárászok részesítik előnyben. Egy kifejezetten jól tapadó etetőanyag ami a tesztek folyamán nem egy esetben kapitális pontyokat is adott.
FEKETE MÉZES NÁPOLYIS
Ennél a keveréknél a méz és a nápolyi már-már émelyítően édes egyvelegét alkalmaztuk, ami a pontyokon és kárászokon kívül a nagytestű dévérkeszegek érdeklődését is felkeltette. Az etetőanyagba kevert tiszta halliszt szintén tovább növeli beltartalmát, ami a testesebb halak kiválogatását segíti. Kora tavasztól nyárig, majd ősztől befagyásig használható.
BORDÓ GYÜMÖLCSÖS
Noha hideg vízre szántuk egyértelműen kiderült, hogy egy négy évszakos etetőanyag. Élénk bordó szín, kellemes erdei gyümölcsös aroma, halliszt, továbbá édesítő szer gondoskodik a halak folyamatos csábításáról. Kiolvadást követően azonnal bevethető és szinte minden békés halfaj előnyben részesíti. Csakúgy, mint a széria többi tagjának, tökéletes a tapadása valamit oldódás közben csábító füstöt enged magából.

Kiszerelés: 900 g/tasak
Gyűjtőcsomagolás: 10 tasak/gyűjtő


Cold Water Wafters

Cold Water Wafters - Bojli

A Cold Water Wafters csalibojlit kifejezetten hideg vízre fejlesztettük ki. Ízvilágában harmonizál az immár több éve sikeresen használt hideg vízre való etetőanyagainkéval, így azok együttes használatát ajánljuk. A 8mm-es minibojlik kikönnyítettek (de nem lebegők), így a halak könnyebben felveszik. A színük sötétebb tónusú, ezért a hideg vízben már óvatosabb halak is könnyebben horogvégre csalhatók általuk.

A következő ízesítésekben kaphatók:
• fekete mézes nápolyis
• fekete fűszeres
• bordó gyümölcsös

Kiszerelés: 22 g/doboz
Gyűjtőcsomagolás: 32 doboz

Minőségi termékek

Gyors szállítás

Dovit-News

Rendelhető 2020 újdonságaink

Dovit-News

Rendeljen Boltként vagy Magánszemélyként