•  

    DOVIT Kereskedelmi Gyártó és Szolgáltató Kft.

Termékeink >>> Horgásztermékek >>> BOJLIS HORGÁSZAT

FŐZÖTT BOJLIK 1000g

Ezek a főzött golyók megfelelő arányban tartalmaznak fehérjéket, valamint minden olyan anyagot, melyet a nagytestű pontyok nem tudnak figyelmen kívül hagyni.
Gyűjtőcsomagolás: 10 db/gyűjtő
1000g 20mm
MONSTER CRAB - ÁFONYA
TIGRISMOGYORÓ - SZILVA
ANANÁSZ - VAJSAV
ÉDES BARBECUE
KAGYLÓ
MANGÓ
SAJT-BELACHAN

FŐZÖTT BOJLIK 250g

A főzött bojlik megfelelő arányban tartalmaznak fehérjéket, valamint minden olyan anyagot, melyet a nagytestű pontyok nem tudnak figyelmen kívül hagyni.
Gyűjtőcsomagolás: 20 db/gyűjtő
250g 20mm
MONSTER CRAB - ÁFONYA
TIGRISMOGYORÓ - SZILVA
ANANÁSZ - VAJSAV
ÉDES BARBECUE
KAGYLÓ
MANGÓ
SAJT-BELACHAN

OLDÓDÓ BOJLIK

Az oldódásnak köszönhetően, a környéken tartózkodó halak hamar az etetésre találnak, az intenzíven kiáramló íz és aromaanyagok, táplálkozásra serkentik őket. Az etetés mellett csalizásra is tökéletesen alkalmasak önmagukban, vagy más lebegő csalikkal kikönnyítve.
Gyűjtőcsomagolás: 10 db/gyűjtő
1000g 22mm
CHILI - BARBECUE
TONHAL - SÁRGABARACK
KAGYLÓ - KRILL
KÓKUSZ - SCOPEX


PRÉMIUM BOJLIK

Cheesy River

Ezzel az új bojlival nem a tavak nagy pontyaira, hanem a Duna, illetve más folyóink kapitális márnáira kínálunk megoldást. A magas beltartalmáról a hozzá adagolt sajtpor illetve nagy mennyiségű belachan (erjesztett garnéla rák) gondoskodik, ami tovább fokozza a csali fanyarságát. Főzött, kemény szerkezete garancia arra, hogy ellenálljon a kisebb fehér halak támadásainak, valamint a folyóvíz sodrásának.
Gyűjtőcsomagolás: 12 db/gyűjtő
120g 16-20mm

Monster Chili

Magas minőségű hallisztek mellett, nagy mennyiségben tartalmaz chili és krill lisztet is. További fontos alkotóelemek, amik a csali kiegyensúlyozott beltartalmát és jó vízátjárhatóságát biztosítják, a kukorica, búza és a kender. A csali kikönnyítését a parafaőrlemény biztosítja. Összességében, az utóízmentes édesítőszerrel és monster crab aromával kiegészülve, ellenállhatatlan falatot jelent a pontyok számára.
Gyűjtőcsomagolás: 12 db/gyűjtő
120g 16-20mm

Tigernutz

Az általunk kínált kifejezetten magas kalória tartalmú, balanszírozott bojli szénhidrátos összetevői mellett nagy mennyiségben kapott édesítőszert is, ami az ízét is befolyásolja. Az anyagszerkezete rendkívül strapabíró, mégis a vízbe érkezést követően nagyon hamar dolgozni kezd, és fokozatosan engedi ki magából csalogató összetevőit.
Gyűjtőcsomagolás: 12 db/gyűjtő
120g 16-20mm

Gammarus

A halak táplálkozásában nagy szerepet játszanak az apró rákfélék. Ez adta az ötletet a Gammarus bojlink elkészítéséhez. Magas minőségű hallisztek mellett, tartalmaz gammarus (bolharák) lisztet, valamint Robin Red-et is. Ennek a kikönnyített, édes bojlinak az egyik különlegessége, hogy a külső rétegén megtalálhatók az apró, szárított rákocskák. A hozzáadott, legendás faeper aroma teszi teljessé és a pontyok számára kihagyhatatlanná ezt a csalit.
Gyűjtőcsomagolás: 12 db/gyűjtő
120g 16-20mm

BETAINE FISH

Ennek a főzött bojlinak az alapját magas minőségű hallisztek képzik, melyet a fehérjetartalma miatt a nagytestű pontyok előszeretettel fogyasztanak. A főzés miatt kellően kemény, hogy a kisebb halak támadásait kivédje. A bojli íze és fehérjetartalma garancia arra, hogy a nagytestű, óvatos pontyok ne tudjanak neki ellenállni. Önmagában vagy más, lebegő csalikkal kiegészítve is tökéletesen alkalmazható.
Gyűjtőcsomagolás: 12 db/gyűjtő
120g 20mm

SPICY RED

Ez a főzött bojli nagy mennyiségben tartalmaz Haith’s Robin Red®-et. A további összetevőket magas minőségű gabona- és hallisztek, valamint chili por alkotják, aminek a kapitális pontyok nem tudnak ellenállni. Annak ellenére, hogy főzött, a vízbe érkezést követően azonnal dolgozni kezd, és ontja magából csalogató összetevőit. Ha egy kellően fűszeres, csípős, halas bojlira van szükség, akkor a Red Spicy bojli a legjobb választás.
Gyűjtőcsomagolás: 12 db/gyűjtő
120g 20mm

HAL-K

Magas minőségű hallisztek mellett, nagy mennyiségben tartalmaz kagyló lisztet (GLM) is. További fontos alkotóelem a só, ami megváltoztatja a víz pH értékét a csali körül. Mint a család többi tagja is, ez a bojli is a vízbe érkezést követően, nagyon gyorsan dolgozni kezd, és ontja magából az íz anyagokat. Az anyagszerkezet kellően kemény ahhoz, hogy a kisebb halak támadásainak ellenálljon, és bevárja a kapitális egyedeket.
Gyűjtőcsomagolás: 12 db/gyűjtő
120g 20mm


POP - UP CSALIK

NEON POP-UP

Felhajtóereje olyan, hogy bármekkora előkét képes megemelni, így pl. egy vízközti horgászatnál telitalálat, de ha nagyobb méretű bojlival szeretne kikönnyített hóember szereléket készíteni, akkor is remek választás.
Gyűjtőcsomagolás: 12 db/gyűjtő
90g 16-20mm
ANANÁSZ - VAJSAV
MONSTER CRAB - TINTAHAL
MANGÓ - BORS
FOKHAGYMA - MÉZ

Minőségi termékek

Gyors szállítás

Dovit-News

Széles termékkínálat

Dovit-News

Rendeljen Boltként vagy Magánszemélyként